Verzenden & retourneren

Het door u bestelde artikel zal binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling worden toegestuurd (mits voorradig). Indien een artikel niet (meer) voorradig is krijg u hierover zo snel mogelijk bericht.

Verzendkosten:
Wij verzenden  of via Post.nl  of met dpd pakkettenservice. Het duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen voordat u uw bestelling binnen heeft na vezending. Mocht er onverhoopt vertraging zijn door toedoen van Post.nl of dpd zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. Mocht er schade ontstaan of kwijtraken van uw bestelling door toedoen van Post.nl of dpd  zijn wij daar niet verantwoordelijk voor.

Pakketpost
Pakketpost tot  100 x 100 cm

Voor pakketjes tot 5 kg betaalt u € 7,95.
Voor pakketten tot 30 kg betaalt u € 12,95.

Pakket post .v.a. 100 x 100 cm
Voor pakketjes tot 10 kg betaalt u € 9,95.
Voor pakketten tot 30 kg betaalt u € 14,95.

Brievenbuspost
Als het pakketje door de brievenbus kan, gelden er andere verzendkosten.
De verzendkosten voor dergelijke pakketjes worden u zo snel mogelijk bekend gemaakt.  Mocht u dan al betaald hebben, dan wordt het teveel aan verzendkosten betaalde bedrag op uw rekening teruggestort.

Zelf afhalen en contant betalen
U kunt er voor kiezen om de bestelling zelf op te halen in onze winkel in Almere Buiten. U betaalt uiteraard geen verzendkosten.

Bij bestellingen met een totaalbedrag van € 125,-- en tot 10 kg wordt er geen verzendkosten berekend.

Bezorgkosten ballondecoratie

Heel belangrijk om te weten: 
Ballondecoraties kunnen niet met de post worden verzondenDie kunnen alleen door ons worden bezorgd of door u worden opgehaald (dit geld niet voor ballonnenbogen, ballonnenpilaren). 
Bezorgtarieven
Transportkosten Almere buiten     €   8,50

Transportkosten Almere stad        €   9,50         
- Transportkosten Almere haven     €  10,00
   Almere-poort,

Transportkosten Almere hout       €   12,50
Transportkosten buiten Almere     €   0,60  per gerede km

Retourzendingen
Mocht een besteld artikel niet naar uw wensen zijn, dan kunt u binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen aan info@4Xcellentparties.nl. Vermeld daarbij uw naam, factuurnr en waarom u uw bestelling retourneert.Tevens dient de bestelde artikel binnen 10 werkdagen geretourneerd zijn na ontvangst van de artikel. 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd, indien het product onbeschadigd is en verpakt in de originele plastic verpakking. Het product mag niet gebruikt of op een andere manier beschadigd zijn. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening, tenzij artikel door ons foutief of beschadigd is aangeleverd.

Alle artikelen die ons magazijn verlaten worden zorgvuldig gecontroleerd. Mocht u desondanks niet tevreden zijn dan kunnen wij de door u ontvangen goederen omruilen of vervangen voor een ander artikel. Wij geven geen geld terug. De kosten voor opnieuw zenden dient weer te worden betaalt door de klant.

Mocht er blijken dat  de teruggestuurde product(en) zijn gebruikt, of beschadigd , dan zal 4Xcellent Parties deze niet accepteren en ontvangen.

Het retourneren van artikelen dienen te verlopen via het volgende adres: 
4Xcellent Parties
Splijtbakweg 30D
1333 HK AlmereXcellent Party Rent
Uw adres voor al uw party verhuur
 

Excellence Parties Decorations

Uw adres voor al uw ballon en feestdecoraties

 

4 Wow PartiesUw adres voor al uw stoel en tafelaankleding

QualatexWij zijn professionele ballondecorateurs bij het international
Qualatex Balloon Network aangesloten

Certified Ballaon Artist


 

© 2007 - 2021 4Xcellent Parties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel